OMCENTRET-Historie 2024-06-01T10:30:50+02:00

Historisk tilbageblik

Bowlingen i Aalborg går tilbage til 1964, hvor private investorer etablerede Karolinelund Bowlinghal i en bygning, der dengang lå lidt til højre for Tivolis hovedindgang.

I starten var hallen på 20 baner med 10 baner i hver side, men mængden af baner var lige i overkanten til en start, så senere blev mængden af baner reduceret til 12, der alle var placeret i den samme ene side af hallen.

Da lejemålet af bygningen ved Tivoli blev opsagt med virkning fra ultimo 1975 flyttede bowlinghallen til den nuværende placering i Løvvangskolens idrætshal.

Løvvang Bowling Center blev indviet i 1976 med 20 baner, centret blev udvidet i 1982 til 24 baner og igen i 1996 til de nuværende 30 baner. Også i 1996 blev overetagen udvidet med flere selskabs-, møde- og konferencefaciliteter.

I perioden 2000-2004 blev alle tekniske faciliteter, herunder ikke mindst det elektroniske scoresystem, baner og bowlingmaskiner, udskiftet med tidssvarende top moderne udstyr, der naturligvis løbende er blevet vedligeholdt og forbedret frem mod i dag.

Løvvang Bowling Center er med sine 30 baner Danmarks største bowlinghal, og vi har særdeles gode faciliteter af meget høj standard.

Løvvang Bowling Center er indrettet med henblik på servicering af handicapgrupper, og der er gennem årene foretaget mange forbedringer, således at vi i dag kan tilbyde en elevator til kørestolsbrugere og gangbesværede ved indgangspartiet, handicaptoiletter på begge etager, en moderne lift til kørestolsbrugere, så alle kan komme ubesværet ned i spillerområdet ved bane 30 samt forskellige former for hjælpemidler.

Det er vigtigt for os at få fortalt, at Løvvang Bowling Center er åben for alle, uanset om vi taler om familier, der vil ud at bowle en time, for vennekredsen der går ud for at hygge sig nogle timer til en omgang bowling og en forfriskning, for de mange ældreforeninger, for sportsklubberne og for store nationale og internationale mesterskaber.

I Løvvang Bowling Center kan vi altid finde plads til dig, uanset hvad formålet med din bowling måtte være: ALLE ER ALTID VELKOMNE!