INT-Ambition 2022-01-03T10:35:34+01:00

Løvvang Bowling Centers internationale ambitioner

I Løvvang Bowling Center valgte vi i starten af nullerne at inkludere afholdelsen af internationale mesterskaber som en del af vores forretningskoncept.

Vi har, i samarbejde med Danmarks Bowling Forbund, afholdt internationale mesterskaber før årtusindskiftet, men frekvensen de seneste 20 år er forøget, ligesom vi har overtaget værtskaberne 100 %, således at vi i princippet både er leverandør af centrets mange ydelser og arrangør af alle mesterskabernes facetter.

Vi har over årene udviklet et tæt lokalt samarbejde med Aalborg kommunes eventsekretariat, med førende hoteller i byen og med Sport Event Danmark; alle relationer, der er af afgørende betydning for at kunne byde ind på mesterskaberne hos sportens internationale organisationer.

I 2022 afholdes EM for kvinder i Løvvang Bowling Center og derudover har vi kig på endnu et mesterskab i perioden 2022-2024.

Ud over mesterskaberne ejer og afholder Løvvang Bowling Center en åben international turnering, der med få undtagelser er afviklet én gang årligt siden 1964.