Forside
Om Løvvang
Fondsbestyrelse
Direktion
Medarbejdere
Persondatapolitik
Registrer maskinfejl
Olieprofil
Sæson 2018-2019
Åbningstider
Priser
Udlejningsskabe
Halturnering 2018-2019
Kampe og stævner
Kegel AI 2018
EYC 2018
Løvvang Pro Shop
Onlinescoring
Kontrolrapporter
Links
 
 

BOWLING FOR ALLE

Løvvang Bowling Centers anlæg er af høj klasse, vi gør meget ud af vedligehold vores maskinpark og vi gør meget ud af at gennemføre en behandling af banerne flere gange dagligt.

Vores tilgang til bowling som sport, og de mange kampe og stævner på højt niveau vi huser i løbet af en sæson, har skabt en sejlivet myte om Løvvang Bowling Center som stedet kun for de professionelle og for dem med et klubmedlemskab.

Sådan er det slet ikke – Løvvang Bowling Center er for alle!

Vi har, med mindre der er fuldt booket, altid åben for at du, din familie og dine venner kan slå et smut forbi Løvvang Bowling Center, så I kan dyste sammen og hygge jer på vores velplejede og rene baner i en time eller to.

Det er i lige så høj grad en myte, at man i Løvvang ikke kan nyde en drink ved banerne. Sådan var det engang for længe siden, men sådan er det ikke mere. Vi serverer gerne en sodavand, en velskænket fadøl eller et glas vin mens du spiller en gang bowling.

Du kan finde timepriserne for bowling for alle under emnet Priser i venstre sides menu.

Du er naturligvis også altid velkommen til at benytte dig af et af de mange andre tilbud vi præsenterer på denne side eller at kontakte os på telefon 96 32 72 72.